Logo Dijkstra's Groenvoorzieningen

overons header
✔ Al meer dan 25 jaar ervaring✔ Passie voor groen✔ Altijd een beetje extra

Over Dijkstra's groenvoorzieningen

Dijkstra's groenvoorzieningen is een familiebedrijf die twee generaties geleden is opgericht. Het hoveniersbedrijf gaat dus al een tijdje mee. Sinds 2001 heb ik, als derde generatie, het bedrijf overgenomen. Aan ervaring is bij ons dus geen gebrek!

Wij zijn een kleinschalig en veelzijdige hoveniersbedrijf en daardoor zeer flexibel in zowel planning, ontwerp en uw onderhoudsvraag. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en zoeken daardoor altijd voor een passende oplossing.

over

Voor wie werken we?

Wij hebben al vele projecten voor particulieren succesvol opgeleverd en zijn al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring van meerdere generaties weten wat we doen. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij helpen u graag voor uw gehele tuinaanleg, dit is samenwerking met een tuinarchitect waar we al jaren succesvol mee samenwerken. Uw groenvoorziening is bij ons ook in goede handen, wij onderhouden al uw groen en zijn gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van plantenziekten en boomziekten. Mocht het onvermijdelijk zijn om de boom te verwijderen dan kunt u ook op ons aan.