Over Dijkstra's Groenvoorzieningen

Dijkstra's Groenvoorzieningen, Wie zijn wij?

Dijkstra's groenvoorzieningen is een familiebedrijf die twee generaties geleden is opgericht. Het hoveniersbedrijf gaat dus al een tijdje mee. Sinds 2001 heb ik, als derde generatie, het bedrijf overgenomen. Aan ervaring is bij ons dus geen gebrek!

Wij zijn een kleinschalig en veelzijdige hoveniersbedrijf en daardoor zeer flexibel in zowel planning, ontwerp en uw onderhoudsvraag. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en zoeken daardoor altijd voor een passende oplossing.

 

Voor wie werken we?

Wij hebben al vele projecten voor particulieren succesvol opgeleverd en zijn al jaren een betrouwbare partner voor bedrijven. Door onze jarenlange ervaring van meerdere generaties weten wat we doen. Wat wij voor u kunnen betekenen?

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij helpen u graag voor uw gehele tuinaanleg, dit is samenwerking met een tuinarchitect waar we al jaren succesvol mee samenwerken. Uw groenvoorziening is bij ons ook in goede handen, wij onderhouden al uw groen en zijn gespecialiseerd in het herkennen en behandelen van plantenziekten en boomziekten. Mocht het onvermijdelijk zijn om de boom te verwijderen dan kunt u ook op ons aan.

Wij zijn een veelzijdig hoveniersbedrijf voor al uw groenvoorzieningen.

 

Heeft u nog een vraag?

Vragen voor Dijkstra's GroenvoorzieningenUw persoonlijke hovenier vindt
u hier.

"Altijd binnen 24 uur
een reactie"

Onze bedrijfsgegevens:


Hoofdstraat 189
9982 AE  UITHUIZERMEEDEN
Telefoon: 0595 412 853

 

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of wilt u eens een afspraak maken dan kunt u ons mailen: info@dijkstrasgroenvoorzieningen.nl
 

06-23579853

Dijkstra's Groenvoorziening Tuin en straataanleg
Boomverzorging
Dijkstra's Groenvoorziening machines
Dijkstra's Groenvoorzieningen
Dijkstra's Groenvoorziening