Logo Dijkstra's Groenvoorzieningen

home
✔ Al meer dan 25 jaar ervaring✔ Passie voor groen✔ Altijd een beetje extra

Boomverzorging in Groningen

Voor de verzorging van bomen is deskundig advies nodig. Aandacht voor de specifieke (groei)eigenschappen van een boom zijn van groot belang tijdens de jarenlange groei. Een degelijke zorg voor de boom geeft dat deze er mooi gebalanceerd en evenwichtig uitziet.

boomonderhoud foto

Onze groenvoorzieningsdiensten

 • snoeien icon

  Snoeien

  Het snoeien van (vrucht)bomen: Een (vrucht)boom heeft een deskundige snoeibeurt nodig om tot zijn recht te komen en om daadwerkelijk goede vruchten voort te brengen. Door jarenlange ervaring kunnen wij adviseren of voor deze snoeiwerkzaamheden uitvoeren.

 • boomonderhoud icon

  Boomverzorging

  Wij hebben jarenlange ervaring in de boomverzorging. Als gecertificeerd European Tree Worker hebben we de kennis in huis om bomen te onderzoeken die het om onbekende reden niet goed doen. We kijken dan ook of de boom met goed snoeien te redden is

 • vellen icon

  Vellen

  Het vellen van bomen: Bomen die ziek zijn, beschadigd zijn of te groot zijn geworden maken het vellen soms onontkoombaar. Vellen is een specialistenwerk en zeker niet ongevaarlijk. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.

 • favicontekengebied

  Verwijderen van stronken

  Als de boom verwijderd is kan de stronk met wortels worden weggefreesd. Wij maken hiervoor gebruik van een professionele stobbenfrees.